Healing og Bodywork

Hverdagen byr på mye stress og mange bekymringer, og det å sette av tid til å gi tilbake til kroppen og la den få en sjanse til å finne bedre balanse er noe av det jeg tilbyr. Jeg går dypt i bindevev og muskulatur og bruker tid til å forstå dine behov.

Å få renset kroppen for spenning og uro er minst like viktig som å forstå hvorfor du er her.

Jeg har 20 års erfaring med kropp og sjel og tilbyr massasje og healing sesjoner på mitt kontor i Bergen sentrum.

Jeg er kurset i :

Soneterapi, Touch for health, Pustemassasje, Lomi-Lomi massasje, Cranio-Sacral terapi, Yoga basic, Mindfullness instruktør, Reikimester, Soulflow terapeut

For bestilling ring 95997416 eller send mail til sol@sol-with.com

Healing: 

Healing handler om å kunne få anledning til å komme dypere inn i seg selv og på den måten klare å gi slipp på spenninger og forløse de. Healing er todelt. Den ene biten handler om renselse, å rense ut det gamle, den andre delen om å styrke, å få ny energi.

Siden 1999 har jeg gått på en vei hvor jeg har forsøkt å finne ut av hva healing er og hvordan det kan hjelpe folk. Det er ikke noe man kan lære på et kurs, men det er et talent man må vise vilje for å utvikle. Jeg har vært velsignet med mange gode lærere opp igjennom og er sertifisert healer.

I en healing sesjon vil du oppleve å finne fred fra spenning som har plaget deg lenge og kroppen vil begynne å gi slipp på gamle plager og gamle energier.

Målet er å finne indre fred, puste fritt og være ekte og sann i måten du lever livet på. Gamle traumer som påvirker kroppen, depresjon, utmattelse, uro og sorg kan få avlastning.

Har du spørsmål så ta kontakt med meg på sol@sol-with.com