Jeg får ofte spørsmål om hvordan en slik astrologisk tolkning fungerer og hvordan man skal gå frem for å få booket en time. Siden nettløsningen på denne siden kun tar en valuta, så har jeg valgt for norske kunder å fortsatt ta betaling over nettbank eller sende faktura, som jeg gjorde før jeg fikk nettbank. I forhold til at den norske kronen også er svak, er det bedre for norske kunder å betale i lokal valuta.

Booking: Ta kontakt på sol@sol-with.com eller 95997416 for å få avtalt tid. Jeg trenger din fødselsdato-klokkeslett-år-og-stedet du er født for å kunne stille et så presist horoskop som overhodet mulig.

Tolkinger:

En astrologisk tolkning med meg foregår på mitt kontor i Bergen eller via skype eller telefon og blir spilt inn og ettersendt via mail på en mp3 fil.

Forskjellige type tolkinger:

 • En grunnleggende tolking: 90 minutter hvor vi går gjennom en personlighetsanalyse, samt at vi jobber med de tema du selv velger og som du trenger å få belyst som parforhold, jobb, helse eller andre livssituasjoner. Dette er også en type tolking som passer fint til å kunne bli tryggere på en intuisjon du selv har hatt eller å få frem talenter du har i deg.
 • Transitt: Hvordan ser det kommende året ut? En grundig gjennomgang av de største astrologiske syklusene du har foran deg.
 • Karmisk Horoskop: En dyptpløyende tolkning hvor vi tar for oss de karmiske mønstre som ligger i kartet ditt og hvilke egenskaper du er i ferd med å utvikle.
 • Synastri: Parforholdshoroskop. Ønsker dere å jobbe med de positive og negative sidene ved forholdet? Det astrologiske bildet kan gi innsikt til å få frem ny bevissthet der dere står fast.
 • SoulFlowAstrologi: Delpersonlighetsarbeid hvor vi tar utgangspunkt i horoskopet. Dette er coaching på et spirituelt/emosjonelt/mentalt/fysisk plan og det anbefales 3 runder minimum.
 • Forretningsastrologi: Er du i startfasen av å etablere bedrift? Jeg jobber med flere bedrifter og ledere for å utvikle bevissthet og effektivitet i oppstartsfasen eller om du/dere går gjennom en forandring eller krevende periode
 • Asteroidene: Er du særlig opptatt av å forstå asteroidene og den feminine siden av horoskopet, har jeg jobbet i åresvis med asteroidene. I denne tolkningen inkluderer jeg Ceres, Vesta, Juno og Pallas Athena, samt Lilith.
 • Spiseforstyrrelser: Jeg har jobbet i åresvis med spiseforstyrrelser i alle varianter. Sliter du med en slik eller er pårørende kan det astrologiske kartet gi dypere innsikt og bevissthet om problematikken.

Foredrag/Kurs: Jeg holder stadig vekk kurs og foredrag både på engelsk og norsk. Ønsker du å arrangere kurs sammen med meg ta gjerne kontakt. Jeg kommer også hjem til de som ønsker å arrangere en kveld med astrologi hjemme hos seg.

TA KONTAKT PÅ SOL@SOL-WITH.COM

PRISER

 • Grunnleggende horoskop på 90 min som dekker fødselshoroskopet og de sykluser du er inne i for øyeblikket: 1200 kr
 • 60 min: Oppfølging eller om du kun ønsker en enkelt time: 1000 kr
 • 30 min: For kortere spørsmål: 400 kr
 • SoulFlow: 90 min helende meditasjon med utgangspunkt i det astrologiske horoskop: 1000 kr

Kontonr: 3624 09 17674 brukes til innbetaling eller tlfnr: 95997416 til Vipps

For kunder i Bergen har jeg kontor i Lodin Lepps gate 2 b, 4 etasje og der tar jeg også imot kunder til massasje og healing.