Kan du kjenne det? Spenningen? Sitrer det litt i kroppen av ren glede over fremtiden?

Jeg håper det. For det betyr at du har gått gjennom skyggens dal og dødens rike med mot og ære og kommer ut på den andre siden, seirende og fri. For dette er Uranus og Vannmannens nymåne! Det er ditt unike bidrag til verden og din plass i leken. Det din deltagelse i den store gruppen av mennesker du elsker og tilhører. Kommer ditt bidrag fra hjertet, støttet opp av et klokt sinn og en evne til å fullføre ambisjoner og disiplinere deg selv, da er du veldig nyttig for utviklingen på jorden. Ditt liv blir løsningen og ikke lenger endel av problemet.

For det er alltid lett å bli dratt inn i drama og bli problemet. Da er man ikke fri. Ikke til å tenke klart eller handle effektivt. Masse tid og energi går med på å trafikkere følelser og sirkeltenke på problem. Sørge litt fordi det er så mye og så etterpå få et rush av håp om frelse. Frihet er større. bloggpic-nymåne

 

Jeg drømte i natt en drøm om en kjær venn. Han spilte sin sitar og plutselig forvandlet han seg om til Hanuman, apeguden. Der danset han sin ekstasedans med ryggen til dramaet som surret og gikk i bakgrunnen. Alt han så var Rama. Det var det eneste virkelige for Hanuman. Rundt svirret energiene. Menn og kvinner som kranglet om små ting. Mindre ting enn det som er verdt å krangle for. Du vet, slike bortkastede kamper som ikke tjener annet enn å få en i dårlig humør og bli svak. Slike kamper vi blir forledet til å tro er viktige, men som bare er distraksjoner.

Vannmannen i deg lar seg ikke distrahere. Den står i sitt senter og klarer å se forbi triggerene.

Hanuman styrket seg på Rama, sin gud. Henført i transe og i kjærlighet, var han helt urørlig i dramaets spill. Han så oss. Men var forbi oss. Fantastisk drøm å ha på en nymåne som handler om å ta et lite skritt ut av det stadige spillet av energi som ping-ponger rundt oss og få perspektiv og klarhet igjen.

Kun når fortiden er forstått vil den ikke repetere seg. Slik kan din visjon for fremtiden være basert på en større storhet for deg selv. For du trenger ikke være en skygge av din egen storhet. Du må gjerne gå veien til sjelen om du ønsker og du vil. Det er plass til alle i himmelen. No problem.

Oscar Wilde sa en gang “We are all in the gutter, but some looks to the stars” . Så med denne nymånen, se fremover med en klar visjon om hva du vil, basert på den du er. Kanskje er du i ferd med å finne ut av akkurat hvem du er nå og da blir det mye enklere å vite hvor du skal og ikke minst, hvor du hører hjemme. Dette er en måned for vennskap og familiebånd som strekker seg ut av din genetiske pool. Våg litt mer. Våg din annerledeshet. Våg å ha det skikkelig gøy. For sannheten er at vi har alle litt galskap i oss. Vi kan alle la oss henføre av ekstase. Vi har alle et hav av kjærlighet der inne i hjertet. Og avogtil, hvis vi kjenner godt etter, så er det noe inne i oss som har lyst til å danse. Sett det fri. Go’ nymåne <3