Så har vi fullmåne grytidlig i morgen tidlig. Denne har kokt seg fin og fet over den siste uken og solen har akkurat passert den intense Pluto i Steinbukken som fremdeles danser elektrisk boogey med Uranus i Vær.

Det er så mye der at jeg vet ikke hvor jeg skal begynne. Tema som fortid (Pluto i Steinbukken), maktmisbruk, avhengighet, utnyttelse (av jorden og av hverandre), umodenhet, ønske om å sprenge seg ut av situasjoner, rastløshet, frustrasjon, individualisme kontra behovet for trygghet, fortid vs fremtid, frigjøring og oppdagelse av egne behov er bare noen av temaene i Pluto-Uranus og denne fullmånen trigger det hele.

Vi har vært i denne Pluto-Uranus sonen i to år allerede, så prosessen er snart over. Vi har den store finalen igjen.

Fullbyrdelsen.

Vinteren er en eneste stor gave i så måte og frem til midten av mars hvor Pluto-Uranus er eksakt for alle siste gang, må du la alt få lov til å utfolde seg. Du kan ikke kontrollere utfallet. Bevissthetsaspektet i livet er i voldsom utvikling for mange, og følsomhet for det som beveger seg i det underbevisste, samt kontakt med det som kommer fra en høyere bevissthet er hos mange nå etablert. Det gir oss et enda større ansvar i forhold til å det å skape og ikke minst, en ny utfordring i forhold til hvordan man skal leve. Hvordan takler du informasjonen som kommer? Forsøker du å holde igjen? Tar du ansvar for ditt eget liv og plasserer ansvar der det hører hjemme? Hva må du gjøre for å leve i en tydeligere sannhet?

Vet du hva du vil og hvor du skal eller er det slik at du vet kun hva du ikke vil, men du har ikke fått noe visjon om hvor du skal enda?  fullmåne-14-grader-steinbukk

Mange spørsmål og kanskje er det også vanskelig å finne svar. Disse aspektene gjør oss utålmodige etter å trippe videre, men som min venn Michael Lutin skrev her forleden “walk, don’t run!”. Det er så lett å ville sprenge seg ut. Da blir det ofte unødig kaos og ny smerte. Slapp av, livet er kreisi. For alle.

Sirius, Dog Star, er også endel av denne fullmånen. Sirius er veldig sterk denne vinteren, da den skaper det tredje benet i Pluto-Uranus dansen. Det har den gjort siden våren 2014 og mange har virkelig fått lov til å smake på spiritualitetens skapende (og ofte ego-drepende) aspekter. Dette strekker antennene så høyt opp at du skjønner til slutt at det er ingen å skylde på. Det finnes ikke noe dualitet, krigen er over.

Med månen plassert i Kreps de neste dagene kan du få kontakt med det barnet du har i deg selv. Steinbukk-Kreps aksen handler om den indre familien og har du en healing å gjøre i forhold til din indre og dermed også din ytre dynamikk i livet, så er det nå du kan gjøre det. Dette indre barnet vet hvem det er og hva det egentlig trenger. Så nå må det få komme hjem igjen. Til deg. Slik kan du ta vare på det og ikke la det rote rundt i verden uten å finne hjem. Du er hjemmet. Du er mor-far og barn. Du er kvinne og mann. Du er vilje, kjærlighet og bevissthet. Først når du er hel i deg selv, kan du finne helhet i verden. Og da kan du finne det du egentlig trenger og hvem du egentlig er.

Det kan denne fullmånen hjelpe deg med.

Så fra mitt hjerte til ditt, ha en nydelig fullmåne.