Venus-Neptun opposisjonen feiler aldri. Disse energiene er så deilige og inspirerende og fulle av kjærlighet at min kopp renner over. Hjertet åpner seg.

Men jeg er sikker på at ikke alle har det slik. Dette kan være den værste kjærlighetssorgen som finnes. En krise i forhold til kjærligheten til livet selv.

Det viser oss alle at astrologi handler ikke om “one size fits all” . Det handler om en dans av arketyper og sykluser . En arketype eller det vi kaller et astrologisk
tegn, er et spekter og en prosess: fra lys til mørke, fra sand til diamant, fra fødsel til død, fra kjærlighet til sorg og tap. Og alt i mellom. Hele det menneskelige epos.

Så her sitter jeg og marinerer i fantastiske deilige stemninger, inspirert av natur, musikk, de jeg elsker og en deilig morgen, samtidig som en bekjent av meg fikk en av sine beste venner revet bort under dette aspektet. En ung kvinne på vei til barnehagen med sin datter blir påkjørt på fortauet. Folk er sjokkert. Sjansene for å bli påkjørt på fortauet er ganske små. Hva er det livet vil liksom? Og hvorfor skjer slike ting? Er dette kjærlighet?

En kvinne som mistet sin eneste sønn i en ulykke utenfor kysten her for noen år siden, sa : “ikke tving meg til å lese mening inn i dette som er så absurd meningsløst”

Noen spørsmål har ikke svar. Eller kanskje de har svar, men folk skal få lov til å finne de selv.

Jeg har selv mistet noen som sto meg nær så alt for tidlig. Min bror ble revet bort på dagen. Jeg vet hvor absurd det oppleves og hvor vondt det gjør. “Det er en mening med alt” nytter ikke på dager som disse.

Slike opplevelser gjør meg ydmyk for livets ufattelige og surrealistiske svingninger. Jeg vet at under slike omstendingheter er alt jeg kan gjøre er å sende min kjærlighet til de som nå trenger det. De som har fått sitt hjerte bristet og må gjennom en lang periode av healing og reparasjon.

De sender jeg en tanke idag.